Over ons

In 2015 ontstond een idee. Het idee om mooie dingen te maken. Anders dan anders. Onze naam ithiNKdesign bv vertelt het verhaal: bedenk, ontwerp, creëer.

Ons bedrijf heeft toegang tot vele verschillende technieken die worden geboden door ons zusterbedrijf NK Liftinterieur bv. Deze technieken zetten we in om unieke producten te ontwerpen en te produceren. Onze productiemogelijkheden zijn zeer divers waardoor onze inspiratie niet begrensd wordt door onmogelijkheden.

Met de verhuizing in 2019 naar ons gezamenlijke nieuwe pand aan de Prismalaan West 17 te Bleiswijk hebben we nu ook de beschikking over een showroom die op afspraak te bezoeken is.

Diverse verschillende materialen kunnen door ons worden gebruikt, zoals RVS, hout, kunststof, glas en natuursteen. En als dat nog niet voldoende is, verwerken wij nog een geweldig product: Verometal®.

Hiermee is het mogelijk om vrijwel alle denkbare ondergronden te voorzien van een echt laagje metaal. Onder andere koper, messing, brons, staal, mangaan, gunsmoke, tin, titanium en zink zijn metalen die wij verwerken.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ultieme product, of het nu een cadeau is, een tuinornament, een trofee, een gedenkteken of iets functioneels.